• Ökad vistelsetid på förskola från och med 1 juli

17 juni 2021

Grund- och förskolenämnden har beslutat om en stegvis återgång till 30 timmars vistelsetid för barn på förskolan vars föräldrar är arbetslösa eller föräldralediga. Beslutet gäller från den 1 juli 2021 och innebär en succesiv ökning i takt med vaccinationen mot covid-19 i landet och pandemins utveckling och läge.

• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Bra svarsfrekvens på Skolenkäten

9 maj 2019

Vi i Brandbergens förskolor hade bra svarsfrekvens på Haninge kommuns skolenkät 2019. Tack alla aktiva vårdnadshavare som är med och påverkar utbildningen för era barn!

• Vattenläcka på Hajen 1 och 2

10 april 2019

Avdelningarna Hajen 1 och Hajen 2 har drabbats av en vattenläcka som gör att de tillfälligt har fått stänga. Barnen får istället vara på Trombonens förskola. Information har gått ut till alla vårdnadshavare via telefon och lärplattformen Unikum.

• Avslutning på Haninge kommuns fördjupade pedagogutbildning

18 juni 2018

Fredagen den 1 juni 2018 var det avslutning på Haninge kommuns fördjupade pedagogutbildning 2017/2018. Dagen bestod av delande av pedagogiska processer i dialog-grupper, reflektioner, gestaltningar, picknick i Rudan, diplomutdelning och mingel. Vilken härlig dag! Grattis till Brandbergens förskoleenhet!

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}